Ananas, wanilia, migdały, arbuz czy lubczyk to tylko kilka afrodyzjaków, które znajdziecie w naszej walentynkowej karcie. Dania będą lekkie i smaczne. Zapraszamy do zapoznania się z menu i rezerwacji stolików. Kolacje będziemy serwować od 14 do 18 lutego.
Menu dla zakochanych
Aperitif:
- Prosecco arbuzowe
- Przystawka:
- Koktajl z aromatyzowanych imbirem krewetek i świeżego ananasa w połówce pieczonego avocado, dekorowany chipsem bazyliowym
Zupa:
- Krem z pieczonej marchwi z miodem gryczanym, wanilią i świeżym lubczykiem
Danie gorące:
- Rolada z polędwiczki z musem z jadalnych kasztanów i oliwy truflowej, zapiekane ziemniaki duffine z rukolą, chipsy warzywne
Deser:
- Czekoladowe brownie z bananem i płatkami migdałów
Rezerwacje
Koszt całej kolacji to 123 zł za osobę. Wymagana jest jednak wcześniejsza rezerwacja pod numerem tel. (94) 31 68 100 lub 200 oraz 725 660 330. Po dokonaniu rezerwacji prosimy o wpłatę na konto: Alior Bank S.A. 63 2490 0005 0000 4520 8703 8246 z dopiskiem „Kolacja Walentynki”.
* Na życzenie modyfikujemy menu. Konieczne jest jednak wcześniejsze potwierdzenie terminu rezerwacji.