Słodycz ananasa, chrupkość migdałów, zapach czekolady, owoce morza... M.in. takie smaki pojawią się w daniach serwowanych w weekend walentynkowy w Unitralu. To najlepsze afrodyzjaki, dzięki którym podczas tej kolacji zakochacie się w sobie do szaleństwa! To jak, kto się skusi..?
Menu pełne miłości
Prosecco arbuzowe jako Aperitiff, a ravioli z krewetkami i prażonymi migdałami, klarowane masło lubczykowe i chips bazyliowy na przystawkę. To jednak dopiero początek kulinarnej uczty. Koniecznie spróbujcie również zupy-kremu. Przygotowana z karmelizowanego selera, z wanilią, oliwą chili, z grzanką z pastą z avocado, koziego sera i orzechów włoskich smakuje obłędnie!
Najważniejsze jednak dopiero będzie przed Wami. To danie główne. Rolada z piersi kurczaka kukurydzianego, mięso z kraba, sos holenderski z szafranem, ziemniaczane gratin i chipsy warzywne. Trudno się oprzeć takiemu połączeniu, nawet jeśli będziecie już najedzeni.
Podobnie zresztą będzie z deserem. Mus z gorzkiej czekolady i imbirowa salsa z ananasa i banana skuszą Was nie tylko swoim smakiem, ale i wyglądem.
Romantyczna kolacja
Oferta obowiązywać będzie od 14 do 16 lutego 2020. Żeby skorzystać, wejdźcie na stronę Hotelu (TUTAJ) i kupcie voucher, a potem koniecznie zarezerwujcie stolik pod numerem tel. +48 607 700 285. Koszt kolacji to 198,00 zł za parę.
*Istnieje możliwość indywidualnej zmiany pozycji menu po wcześniejszym potwierdzeniu terminu rezerwacji.