Zasady konkursu
Żeby wziąć udział w zabawie, wystarczy wejść na fanpage Hotel Lidia SPA&Wellness i odpowiedzieć na jedno pytanie. Kogo i dlaczego zaprosiłbyś na zwycięską kolację? – tak brzmi pytanie konkursowe – tłumaczy Ł. Cak, manager ds. marketingu. Wystarczy wymienić lub oznaczyć na Facebooku swoją mamę, siostrę czy chłopka i uzasadnić, dlaczego to właśnie w towarzystwie tej osoby chcielibyśmy wybrać się do Restauracji Zielonej w Hotelu Lidia.
Jury konkursowe
Osoba, która zrobi to najlepiej, tj. poda najciekawszy powód, wygra. Zwycięzcę wybierze jury w składzie: Sabina Mętrak-Lis, dyrektor Hotelu, Łukasz Cak, manager ds. marketingu i Robert Hornicki, Szef Kuchni. Voucher będzie można wykorzystać podczas Tygodnia z Gęsiną i Winem (9-16.11.2017), po umówieniu terminu z organizatorem.
Dlaczego warto?
Co roku jesienią, na św. Marcina tworzymy w naszej Restauracji minikartę, w której króluje gęsina. To zawsze są wyjątkowe dania – mówi Szef Kuchni Robert Hornicki. W tym roku będą to żołądki gęsie w porto i occie z czerwonego wina, bursztynowy bulion z pierożkami nadziewanymi gęsiną i konfitowane uda gęsie w towarzystwie pyz i zasmażanych buraków.
Konkurs trwa do środy, 8 listopada, do godz. 12:00. Zapraszamy do udziału!